Je was eerst onafhankelijk raadslid en voorheen lid van de SP. Waarom heb je je aangesloten bij GroenLinks?

Omdat ze staan voor wat ik belangrijk vind. De mensen van GroenLinks maken zich al jaren hard voor de bouw van betaalbare woningen. Ze komen op voor groepen die niet zo makkelijk voor zichzelf op kunnen komen, van analfabeet tot statushouder. Ze staan voor een onderbouwd jeugdbeleid en goede jeugdzorg, behoud van de mooie natuur en biodiversiteit in onze gemeente, goede en veilige fietspaden. Voor betaalbare zorg door kwalitatief goede partijen (dus niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten). En ze vragen aandacht voor de belangrijke rol die cultuur speelt in het verbinden van mensen, in het bieden van zingeving en in onze samenleving.

Daar komt nog eens bovenop dat de fractie- en commissieleden van GroenLinks Castricum echte dossiervreters zijn. Ze weten van heel veel onderwerpen veel af. Omdat ze ook heel goed kunnen samenwerken met de andere partijen, gebeurt er echt wat. Ze maken verschil in onze gemeente!

Wat spreekt je aan in GroenLinks?

Dat het zeer gedreven mensen zijn die van onze gemeente een fijne en mooie plek willen maken voor álle inwoners. Er zijn veel mensen die het al heel goed hebben, maar voor diegenen die het minder getroffen hebben is het van groot belang dat er iemand aan de bel trekt. Dat iemand hun geluid laat horen en ervoor zorgt dat de gemeente hen niet links laat liggen, maar helpt. Voor een eerlijker en socialer Castricum moet je bij GroenLinks zijn.