Nieuws

GroenLinks blikt met trots terug op de afgelopen 4 jaar

Met trots kijkt de fractie van GroenLinks terug op de afgelopen vier jaar. Werkend vanuit de oppositie, waar je minder invloed op het beleid hebt dan wanneer je in het college van B&W zit, heeft  GroenLinks de afgelopen 4 jaar aardig aan de weg getimmerd. Zowel op het gebied van duurzaamheid en het groen houden van Castricum als in het sociale domein zijn goede stappen gezet.

Lees verder

Geesterduin: kans voor woningen en duurzaamheid 

Dak Geesterduin, geen zonnepaneel te zien

Geesterduin wordt opgeknapt. Er komen mooiere ingangen met luifels, de bloemenstal wordt geïntegreerd, en de gevels worden voorzien van bakstenen. Als belangrijkste, zo leek wel uit het raadsdebat hierover; er komt een openbaar toilet!  GroenLinks was in eerste instantie blij verrast dat er weer beweging is. Geesterduin heeft zeker een upgrade nodig en de tekeningen laten een prachtige uitstraling zien. Maar gaandeweg bekroop ons een gevoel van teleurstelling.

Lees verder

GroenLinks : Meer natuur in onze parken

De manier waarop parken in Castricum worden beheerd kan veel beter. Dat is de boodschap van een rapport waarin het huidige beleid van de gemeente stevig onder vuur ligt.  Te weinig samenhang, te weinig kennis en liefde voor het groen, onduidelijke doelen,  inwoners worden te weinig betrokken. Aanstaande donderdag wordt erover gesproken in de raad.

Lees verder

Verkiezingsprogramma 2018-2022

Met trots presenteren we hier ons verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018-2022. Met dit programma gaan we vol vertrouwen de verkiezingen in. Het is tijd voor verandering!

Dit verkiezingsprogramma is tot stand gekomen met de onmisbare inbreng van onze leden in twee rondes, en van veel maatschappelijke organisaties. Hieronder vind je de inleiding en de inhoudsopgave. De link naar het hele verkiezingsprogramma vind je onderaan.

Lees verder

Raadsprogramma

In december 2014 heeft de raad een Raadsprogramma opgesteld met onderwerpen die de raad graag aan wil pakken.

Lees verder

Pagina's