Plogging Castricum is een initiatief van GroenLinks Castricum. We gaan regelmatig ploggen en daarbij is iedereen welkom, ongeacht politieke voorkeur. Op zaterdag 22 oktober gingen we met een trouw groepje aan de slag rondom het station. De zon brak gelukkig nét door na een ochtend vol felle regenbuien!

We raapten een enorme hoeveelheid peuken van het stationsplein en bij de bushalte. Tussen de fietsenstallingen vonden we helaas niet alleen hopen bijeen gewaaide herfstbladeren, maar ook batterijen, plastic fietslampjes, koffiebekers en blikjes.

De bijzondere vondsten dit keer: één trui, één sjaal, één kilopak suiker (!), één fietszadel, twee fietsbanden en drie doorgeknipte fietskettingen... Met een kar vol troep en heel veel leuke reacties van voorbijgangers op zak we rond vier uur weer op huis aan.

Hou de agenda en onze social media in de gaten, want we gaan regelmatig op pad! Wist je dat je ook op de hoogte kunt blijven via onze nieuwsbrief? Die versturen we ongeveer één keer per maand, en inschrijven kan hier.