De laatste tijd hoort GroenLinks Castricum af en toe, dat de gesprekken met het Sociaal Team niet altijd goed verlopen. Daarom houden wij een enquête naar uw ervaringen.

In Castricum kan men terecht bij het Sociaal Team met vragen over de WMO, ondersteuning en zorg, opvoeden en opgroeien, jeugdzorg, werk en inkomen. Als mensen hulp nodig hebben om goed in de maatschappij te kunnen meedoen helpt het Sociaal Team ze op weg. Iedereen kan er terecht met vragen over de eigen situatie, maar ook over die van vrienden, buren of familieleden.

De laatste tijd hoort GroenLinks Castricum af en toe, dat de gesprekken met het Sociaal Team niet altijd goed verlopen. Wij willen daarom graag weten wat uw ervaringen zijn. Heeft u contact gehad met het Sociaal Team? Hoe verliep het "keukentafelgesprek"? Was u tevreden of ontevreden? Wij horen het graag. Met uw ervaringen kunnen wij in de gemeenteraad de juiste vragen stellen en daarmee verbeteringen op gang brengen.

Wat is uw ervaring met het Sociaal Team?

Graag vragen wij uw medewerking door onze enquête via de link rechts naast deze tekst in te vullen. Het kost u ongeveer 10 minuten tijd. We hechten veel belang aan uw privacy, daarom is deze enquête anoniem. Verder kunt u iedere maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur bellen met onze fractie via 06-12125713. U krijgt dan een van de vier fractieleden van GroenLinks Castricum aan de telefoon. U kunt ons ook altijd bereiken via de mail: castricumgroenlinks@gmail.com. Wij horen graag van u.