Op vrijdag 13 mei 2022 presenteerden we met Lokaal Vitaal, VVD en CDA het nieuwe coalitieakkoord. Deze overeenkomst geldt voor vier jaar en bevat enkele wijzigingen in het gemeentebeleid. Wij denken dat die onze gemeente menselijker, eerlijker en duurzamer gaan maken. We stapten dan ook met groot enthousiasme in deze coalitie en leverden een wethouder voor het college: Valentijn Brouwer. Hij werd de nieuwe wethouder voor het maatschappelijke domein, waaronder klimaat, onderwijs en openbare ruimte. Een mooie GroenLinks portefeuille. Maar politiek is compromissen sluiten. En een nieuwe koers kost tijd.

Hoe gaat het tot nu toe? Welke successen hebben we behaald? Welke dilemma's komen we tegen en hoe gaan we daarmee om? En wat zijn onze plannen voor het komende jaar?

We praten je hier graag over bij. Heb je op GroenLinks gestemd bij de gemeenteraadsverkiezingen? Dan ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst! Locatie volgt nog, we houden je op de hoogte via deze site én via onze nieuwsbrief. Inschrijven daarvoor kan hier.